Anmäl dig till våra nätverksträffar

Under våren håller vi nätverksträffar för kommuner om Miljömärkt Event och Vi Håller Rent.

Nätverksträffar om Miljömärkt Event för kommuner

Miljömärkt Event är en miljömärkning Håll Sverige Rent har tagit fram för att hjälpa och stötta eventarrangörer i arbetet med att planera och genomföra hållbara evenemang. Genom att ansluta er kommun till Miljömärkt Event får ni hjälp och stöd i att miljödiplomera flera event som arrangeras i kommunen. Fördelarna är många, bland annat kan kommunen utveckla strategier för sitt hållbarhetsarbete på ett systematiskt och långsiktigt sätt där också medborgare och övriga aktörer aktivt inkluderas. Träffarna innehåller också en workshop där vi tillsammans försöker lösa eventarrangörernas största miljöutmaningar.

Träffarna om Miljömärkt Event kommer att arrangeras på följande orter. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller så vänta inte med att anmäla dig!

18 april – Stockholm, hos Håll Sverige Rent, Rosterigränd 4, Liljeholmen

19 april – Gävle, Gävle Central Konferens, Centralstationen

24 april – Mölndal, hos Mölndals stad, Dialogen, Skedebrogatan 1

Träffarna om Miljömärkt Event för kommuner inleds med kaffe kl. 10.00 och avslutas kl. 15.00. Håll Sverige Rent bjuder på lunch.

Varmt välkomna till nätverksträffar om Miljömärkt Event för kommuner!

Nätverksträffar om Vi Håller Rent-kampanjen

Vi Håller Rent-kampanjen en viktig del i det nationella strategiska och förebyggande arbetet för att minska nedskräpningen. Vi kommer att gå igenom exempel, diskutera och lära av varandra hur man arrangerar en lyckad Vi Håller Rent-kampanj med fler deltagare och högre engagemang. Delta själv och lär hur andra kommuner jobbar – självklart är representanter från alla Sveriges kommuner välkomna!

Träffarna om Vi Håller Rent kommer att arrangeras på följande orter. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller så vänta inte med att anmäla dig!

30 januari – Hässleholm, hos Hässleholm Miljö, Vankiva 9300

2 februari – Göteborg, på Trafikkontoret, Köpmansgatan 20

7 februari – Stockholm, hos Håll Sverige Rent, Rosterigränd 4, Liljeholmen

27 februari – Umeå, hos Umeå kommun, Skolgatan 31A

Träffarna inleds med kaffe kl. 09.30 och avslutas kl. 15.00. Håll Sverige Rent bjuder på lunch.

Varmt välkomna till nätverksträffar om kampanjen Vi Håller Rent!


 

Anmäl dig här


Kontakt